Familieforøgelse

Den sidste halve time har jeg siddet med flere ideer og titler til indlæg – jeg kunne skrive lidt om årstiden, Danmarks dummeste kælling, lidt poetisk dagdrømmeri, jobsituation ….. og ja  – der er nok at tage af. Nogle af ovennævnte titler skal nu nok komme i brug, men lige nu vil jeg skrive om vores lidt voldsomme familieforøgelse.

Lige som vi var kommet af med den sidst mulige af forrige kuld hunde – nemlig James, som nu hedder Effes …… var det noget med øl på tyrkisk :-p … og nu “kun” har Aslaug, Snus, Futte og Basse, som simpelthen ikke kan finde ud af at være sød ved Futte ….. ja så skal vi på den igen!

Onsdag aften gik jeg lidt sent i seng – nærmere betegnet klokken 2, for jeg skulle jo ikke specielt tidligt op torsdag morgen ….. det kom jeg så alligevel, for Line kom og kaldte, at Aslaug var ved at føde – ups – øv – noget. Den unge dame ville kun falde til ro på skødet af Line eller hvis hun på det nærmeste blev krammet af en af os – og det havde vi ikke lige lyst til i maaaaange timer – så efter lidt overtalelsesarbejde lykkedes det os at få hende lokket i en kurv ude i køkkenet – hvor hun forøvrigt stadig ligger og er SÅ meget mor, at de andre hunde er forment adgang.

Nå men der lå hun så og spyttede hvalpe ud – der var en, der var to ……. og efter 7 timer var der 11 små sorte hvalpeklumper. TIl sidst var hun dog så udmattet, at hun ikke helt bemærkede, at de kom ud og derfor ikke liiiiiige fik gjort det, der skulle gøres – eller noget, i hvert fald døde de to sidstfødte hvalpe  kort efter fødslen (har jeg fået fortalt) og derudover var der to små andre skrællinger i kuldet, som heller ikke levede så længe.

Resten af kuldet – pånær en lillebitte en – trives vældigt – de er ivrige, larmende og …..supersøde –

så alt i alt er vi havnet i det IGEN – et kaos af dyr og inden længe har vi 11 hunde væltende rundt over det hele – men altså sådan må det bare være, for når hundene er friske og levedygtige, så skal de altså også have lov til det.

DERFOR skulle mine læsere kende nogen som kender nogen der mangler en hund eller 5 skal de bare sige til  – de er leveringsklare fra midten af december …..vidunderligt tidspunkt simpelthen!

Billedgalleriet viser de kære små som bare er 5 – 10 timer gamle

Reklamer

2 kommentarer

  1. Skal sige den videre… alle de steder jeg kan komme til det 😀

  2. Det lyder godt 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: