Lidt om overspringshandlinger – efter endnu 3½ år…

Ja tiden går hurtigt, og skulle jeg lave en opdatering med et referat for de sidste 3 år, så ville jeg aldrig blive færdig.
Der skete nemlig det, at  takket være Gitte faldt jeg lige over min blog igen …. Den har ellers ligget rigtig meget stille i de sidste år – ikke fordi jeg ikke har haft noget at prale af/ brokke over / you name it, MEN fordi jeg har haft mere travlt med at leve livet end med at skrive om det !!!!
“Jamen  øh”, ville nogen nok tænke, ” Hvorfor skriver hun så nu ? ” Ja det var jo egentligt et godt spørgsmål, men svaret er ganske simpelt: Det gør jeg, fordi jeg er ekspert i overspringshandlinger! Ikke at det i sig selv er en kvalitet, men det er da alligevel ganske hyggeligt, nåe ja, og så kan jeg jo lige udsætte de ventende opgaver lidt!
“Jamen hvilke opgaver kan trænge sig på her en tirsdag aften omkring midnat? ” …. Det er også så let, for jeg er nemlig blevet studerende igen, og så er der jo tonsvis af sider, der skal pløjes igennem, gloser der skal læres, grammatik, der skal terpes OG……. pyyyyha, man bliver nu alligevel så træt!   ( Og så er det man tænker på De Nattergale og deres skønne sNG: lA DET LIG !

De nattergale: La det lig

Nå men så til lidt status om her og nu:
Siden min sidste post i 2015 har jeg haft flere forskellige folkeskolejobs, og min tidligere tvivl i forhold til, om jeg gad folkeskolen mere blev så nemt afklaret, nemlig ved overenskomstforhanflingerne 2018 , som endte med satus quo … dvs ikke en skid! Det var simpelthen Kejserens nye klæder i moderne udgave. Lærerforeningens formand fik forhandlet ingenting igennem, og gennem vældige kampagner og diverse møder forsøgte man at overbevise os om, at ingenting var godt! Det lykkedes faktisk også, for lærerne var så bange for endnu en lock out, at de valgte at stemme ja til ingenting. Det betyder jo reelt, at man har sagt ja til lov 409 og til de elendige arbejdsforhold vil blev budt under denne lov.

Det var nok for mig, da jeg så samtidig blev udsat for en elendig ledelse på den skole, hvor jeg var ansat, så besluttede jeg, at livet er for kort til at spilde på at være sur og ked af det og stresset, så  det der med at være lærer gad jeg absolut ikke mere!
Efter en dejlig sommer – på  mange måder faktisk, for jeg var lettet og glad over min nyvundne frihed og vejret var fantastisk hele sommeren, og jeg var hele tiden sammen med nogle af de mennesker jeg holder af, og så kunne det jo næsten ikke blive meget bedre !

Den 1. september startede jeg så på mit nye liv som studerende. Det var faktisk fedt, for jeg blev optaget på studiet på min ældgamle studentereksamen fra 1981, så det var da ganske godt, og nu er jeg så en fattig – men glad tysk studerende på Ålborg universitet.
Det er faktisk rigtigt fedt, når man lige ser bort fra to små bitte detaljer, nemlig økonomien er SU – ikke noget man bliver rig af, og afstanden på  med en ca. 3 timers og godt 200 km køretur dagligt …. det rykker tænder ud, så hold da op alt det musik jeg får hørt hver dag!   Nu er det bare lige sådan at radioen i min fine lille Pingoline ( min lille sorte Toyota –  nyanskaffelse fra sidste år ) er radioen lidt i udu, og det er dyrt i telefondata at høre spotify, så jeg har valgt at lægge en masse musik på min telefon, som så sender det via blutooth til bilradioen.

pingoline bagfra

Pingoline – hun fik navnet, fordi hun er en bredrøvet dame 🙂  

 

 

Det kører selvsagt nogen gange i loop, så jeg er ved at kunne nogle af numrene udenad efter maaaaaange timers lytning, men ja, det er jo også overspringsaktivitet, for jeg burde høre tyske lydbøger….. det er bare blevet til tyske sange i stedet, så hold op, hvor får jeg hørt meget Reinhard Mey og Die Ärtzte …… Deine Schuld er simpelthen en utrolig fed sang, som man bliver glad af at høre 🙂

 

Deine Schuld

 

En anden ting, der også skal nævnes er, at vi for en uge siden fik meldingen…. at Kim Larsen er død!
Det kom som lidt af et chok, for han er da udødelig ….. eller nej, han er ikke, men hans sange er. Derfor er der siden d. 30 september blevet skrevet og talt en masse om manden og lidt om hans musik….. jeg vil ikke sige mere end hvad alle ved: Kim Larsen var en skøn spillemand og digter, og jeg elsker en masse af hans sangen, så det er lige til at tude over:
Kom igen

 

Billedresultat for kim larsen

 

 

Det lille skribleri vil jeg så afslutte med at sige, at hvis det er blevet lidt rodet, så er det fordi, der er så meget, der skal formuleres så kort at det ikke bliver kedeligt, men skulle det nu være sket alligevel, så undskyld!

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: