Hvor naiv har man lov til at være? … eller Jeg elsker mine dejlige amazoner! ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

dumheit fra Line

Billedet er tegnet af Line Mikjær.

Se dette spørgsmål fik jeg stillet, da jeg tidligere i dag kom til at lægge navn til en shitstorm på Facebook !

Jeg ved da ikke, hvor naiv, man har lov til at være, men jeg kan da se, at der ikke er grænser for dumhed og ondskabsfuldhed …. desværre.
Nå men for at begynde ved begyndelsen, så faldt jeg over en artikel i Ekstrabladet, hvor de hængte en dreng fra Afghanistaan ud for at have voldtaget en pige i Esbjerg.  Det der stak mig i øjnene ved sagen var, at man absolut lige skulle nævne at det var en 17 årig Afghaner, der angiveligt havde voldtaget en 14 årig pige…. og straks flippede hele gadens parlament ud, der var næsten ikke grænser for, hvad der skulle ske med drengen – alt lige fra at han skulle have skåret pikken af og eksporteres tilbage, hvor han kom fra, og til at han skulle brænde i helvede, og lignende modbydeligheder –   det væltede ind med kommentarer, og i skrivende stund er der 368 stk.

Som sagt provokerede det mig, at avisen lige skulle puste til ilden ved at nævne, hvor drengen kom fra, og jeg postede derfor flg. kommentar : I mine øjne ser sagen ganske speget ud: Man kan jo ikke med sikkerhed sige, at det var voldtægt, og så skal han ikke straffes! I mine øjne er pigen ikke mere troværdig end drengen, så kameraoptagelserne med de to unge hånd i hånd må så begrundet tvivl.
Umiddelbart fornemmer jeg, at folk reagerer meget aggressivt, fordi knægten er afghaner, og JA det er en meget racistisk/nazistisk holdning at have! Uanset hvad, så bør drengen hjælpes, IKKE kasseres! Han har brug for hjælp og støtte til at sætte sig ud over det religiøse ævl og sanssynligt også til at kommer over nogle traumer, som han måske har pådraget sig qua flugten fra Afghsnistan, for at han så kan komme til at fungere i det danske samfund

Og så skal jeg da lige love for, at det væltede ind med ukvemsord overfor mig, at jeg kunne finde på at sige eller tænke sådan når jeg selv er en kvinde. En dame gik så vidt at hun sagde, at hun bestemt ikke åbede, at jeg havde døtre ! ….. og så var det lige, at det blev rigtigt sjovt at være mig,for mine dejlige amazoner meldte sig på banen igen, og det i en sådan grad, at jeg faktisk ikke selv behøvede at sige noget, for de 3 gæve quinder kan sagtens selv tale deres sag ❤❤❤

Uden at gå i detaljer med debatten kan jeg glæde mig over, at ALLE pigerne ( både Gitte, Louise og Line) sagde god for mig og mine anskuelser af verden …. det er da SÅ rart! De kaldte mig også en fantastisk mor … og ja, det kan bestemt diskuteres, men det glæder mig da meget ! 😍😍😍😍 Hvorom alting er, så kan jeg glæde mig meget over at omgive mig med mennesker, der ikke er ramt af fjendtlighedens mørke greb, som ikke er groet fast i selvtilfredshedens klæbende glorie,  som reelt eferlever sentensen om at “Fordomme fordummer”, så de møder verden fordomsfrit og med et åbent og venligt sind! Det er en gave, der er værd at værne om og holde fast i, for på den måde etableres venskaber og på den måde holdes ryggen rank og humøret højt, for man lader sig ikke tynge ned af ondskab og misundelighed, og så er man nået så langt, at man frit kan se sig selv i øjnene og stå ved det man står for! Så tak til mine 3 dejlige amazoner, I er bestemt guld værd! Derfor skal I selvfølgelig også lige have min yndlingssang, som jeg tit koble til rigtige venner ….. og NEJ, det er IKKE  den syngende tarmrenser og hans kvækken, men derimod den skønneste lille bamse, der somme tider er lidt tung i betrækket og lidt sløv og langsom ( ligesom mig), men som besemt har hjeret på rette sted og som æææææælsker sine venner !

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: